“Hétközi” összefoglaló

 • Szerdán rendezték a második egynapost Új-Zéland és Dél-Afrika csapatai közt. A mérkőzés rendkívül izgalmasra sikerült, és végül épphogy, de a dél-afrikaiak kikaptak. Ezzel egy 12 meccses veretlenségi sorozatuk ért véget. Az 5 találkozóból álló sorozat állása 1-1.

  259306
  (Ross Taylor a 17. ODI százasát ünnepli forrás: espncricinfo)
  Az összefoglaló itt megtekinthető: 2. ODI New-Zealand South Africa highlights

 • Helyreállt a rend Ausztráliában. A hazaiak végre megverték a megint szépen küzdő Sri-Lankaiakat. Igaz a kenguruk kicsit tartalékosak, hiszen a “nagycsapat” Indiában tesztsorozaton mérkőzik meg a hazai pitch-en hihetetlen magabiztos hindikkel. Hiába a hazai siker, a sorozatot Sri-Lanka nyerte 2-1-re.

  CRICKET-T20-AUS-SRI
  (Michael Klinger 50 pontját ünnepli Adelaide-ben forrás: espncricinfo)
  Az összefoglaló itt megtekinthető: 2. T20I Australia Sri-Lanka highlights

 • És ha már a tesztsorozat, akkor a mai nappal az első nap le is zárult a fent említett első tesztmeccsnek. Az kenguruk szépen próbáltak nem kiesni, ám a nap végére 9 emberüknek kellett elhagyni a pályát. Az állás az első nap után: Ausztrália 256/9 (94 over). Érdekesség, hogy a kiváló ausztrál dobó Mitchell Starc a 8. pozícióban már 57 futásnál jár. Ezt a teljesítményt mindössze 58 labdából érte el.
  Az első nap összefoglalója: 1. Test India Australia highlights
 • Időközben egy regionális indiai t20 liga is lezárult, nevén nevezve a Rajwada Cricket League. A sorozatot a Jodhpur Jodhana Royals nyerte, egy egészen elképesztő meccsen. A játék színvonaláról annyit, hogy a nyertes csapat dobó inningjében 32 extra pont volt! Aztán a második (ütő) inningjében a nyertes Jodhpur játékosai a játékrész végén 14 labdából 53 átfutást szereztek 4 hatossal és 5 négyessel.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s