Hírszerda

  • Sri-Lanka 5 wicket-tel nyerte Canberra-ban a Prime Minister XI (miniszterelnöki válogatott) ellen a T20-as mérkőzést. Érdekesség, hogy Lasith Malinga visszatért a sri-lankai válogatottba, és egyből szerzett is egy wicketet. A hazaiakat amolyan tartalékos ausztrál válogatottnak is lehet nevezni. Pénteken (február 17-én) 9.40-kor játssza Sri-Lanka az első T20I mérkőzését Ausztráliával Melbourne-ben.  A hivatalos sorozat 3 találkozóból áll.

259082-3
(forrás: Cricket Australia)

  • Lejátszották az első “kört” a női világbajnokság kvalifikációján a Super Six szakaszból. India Dél-Afrikát verte 49 ponttal, Sri-Lanka Pakisztánt győzte le 5 wickettel, míg Banglades női válogatottja 7 wickettel diadalmaskodott Írország felett.

sa_women
(van Niekerk – középen-megszerezte 100. ODI wicketjét – forrás: icc)

  • A West-Indies Regionális Super50 bajnokságban már az első elődöntőt rendezik ma este, Trinidad és Tobago Jamaicát látja vendégül.  A találkozót a BT Sport Espn élőben közvetíti.
  • Nasir Jamshed korábbi pakisztáni válogatott krikettjátékost letartóztatták korrupció vádja miatt. Az előzetesből várhatóan április végén szabadul, addig a hatóságok befejezik a nyomozást.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s