Hírpéntek

  • A sri-lankai Lasith Malinga felépült sérüléséből, és valószínűleg játszani fog a február 17-i melbourne-i T20I meccsen Ausztrália csapata ellen.
  • Időközben Bangaldesh Indiában játszik egy tesztmérkőzést. Ez az első alkalom, hogy a vendégek indiai földön teszten vesznek részt. A második nap felénél India 129 over után 503/5-el áll. Kijelenthető, hogy a két csapat nincs egy “szinten”…
  • Tegnap elkezdődött a már beharangozott PSL (Pakisztáni Super League). A mérkőzéseket Dubai-ban rendezik, de mindjárt az első találkozón eső miatti késés és rövidítés volt, a meccset éjjel 1:30-kor fejezték be! Az Islamabad megnyerte az első összecsapását.
  • Ma rendezik a Supersport Park-ban az utolsó Dél-Afrika Srí-Lanka nemzetközi egynapos mérkőzést (ODI). Ha a vendégek jó napot fognak ki, megszorongathatják a hazaiakat, de erre kevés az esély.
  • A hét közepén egy új világrekord született. Mohit Ahlawat indiai játékos egy helyi t20 meccsen 72 labdából kereken 300 pontot ért el, 39 hatpontost szerzett! Összehasonlításképp az Indiai Premier League-ben Chris Gayle tartja a rekordot, 2003-ban 175 pontot szerzett egy meccsen.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s