Hírszerda

  • Tegnap rendezték a 4. nemzetközi egynapos mérkőzést Dél-Afrika és Srí-Lanka csapatai között. Dél-Afrika nyert ugyan, ám most valahogy nem tűntek olyan meggyőzőeknek, mint az elmúlt összecsapásokon. Azért a hazai oldalon Du Plessis 185 pontig jutott, így 367-5-el várták a “Protea-k” a folytatást. Tharanga a vendégoldalon 119-ig, Dickwella és Weerakkody 58-58 pontig jutott, ami nagyon szép teljesítmény. Parnell szokásosan jól dobott, 4 kiejtéssel járult hozzá az újabb hazai sikerhez. A sorozatot 4-0-ra vezeti Dél-Afrika. Folytatás pénteken Centurionban! (Ezt a mérkőzést a sokszor megszavazott “a világ legszebb krikettstadionjában” játszották, Newlands-ben, Fokvárosban. Ez a helyszín látható a blog tetején lévő képen.)

  • A nőknél elkezdődött a nyári angliai világbajnokság (ODI) selejtezője Srí-Lankán. A hónap végén a legjobb 4 csapat csatlakozik a már alanyi jogon részt vevő országokhoz (Anglia, Ausztrália, Új-Zéland és West Indies). A sorozat a hónap végén ér véget, és nagy valószínűség szerint India, Dél-Afrika, Pakisztán és Írország fog eljutni a végső döntőbe nyáron.
  • Shahid Afridi korábbi pakisztáni kapitány alapítványa 21 ezer amerikai dollárt fizetett, hogy 30 pakisztáni rabot hazaengedjenek Dubai-ból. A rabok csak kisebb csalások miatt voltak börtönben.
  • Alastair Cook visszalépett az angol csapat tesztkapitányságától. 59-szer volt a csapat kapitánya tesztmérkőzéseken.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s