Hétvégi összefoglaló

  • A szombaton a harmadik nemzetközi egynapos mérkőzést rendezték Dél-Afrika és Srí-Lanka között Johannesburgban. Pénteken jól sejtettem, hogy az 50 overt nem érik meg a vendégek, így is lett. A 40. overben esett ki az utolsó vendégjátékos. Aztán a hazaiak szépen kontrollálva, a 32. overre meg is szerezték a győzelemhez szükseges pontokat a “Pink Day”-en. Du Plessis a 100. ODI-ját győzelemmel ünnepelhette. Folytatás kedden Fokváros-ban!

 

  • Vasárnap (magyar idő szombat éjjel és hajnalban) rendezték a szintén nemzetközi egynapos mérkőzést Új-Zéland és Ausztrália között Hamiltonban. Új-Zéland érdekes módon az ütést választotta. Brownlie 63-ig, míg Taylor 107 pontog jutott. Érdekes, hogy az előző meccsen hősként kikiáltott Stoinis csak 4 overt dobott, és nem szerzett wicketet. A hazaiak 281 ponttal zártak.
    A vendégek következtek ütni, de ami a pályán történt, nagyon meglepte az ausztrálokat. Trent Boult 6 wicketet szerzett! Ettől függetlenül Finch és Head is elérte az 50 pontot, míg Stoinis 43 pontig jutott. Ezzel Új-Zéland nyerte a Chappell-Hadlee Trophy-t.

CRICKET-NZL-AUS

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s