Pénteki hírek

  • David Miller ujjsérülés miatt kihagyja a szombati johannesburgi Dél-Afrika – Sri-Lanka találkozót. Helyét valószínűleg Farhaan Behardien veszi át. A pálya adottságaiból ismét úgy tűnik, hogy “ütőbarát”, így a 300 feletti pontszám sem lehetetlen mindkét oldalon. Feltéve ha Sri-Lanka kibírja a bombaerős hazai dobókat.
  • Időközben nem csak a felnőtteknél rendeztek India – Anglia összecsapásokat, hanem az angliai U-19-es válogatott is Indiában turnézik. Az 5 meccses ODI sorozatból már 3 találkozó véget ért, a hazaiak (India) vezetnek 2-1-re. A következő mérkőzést hétfőn rendezik.
  • Folytatódik az Ausztrál nemzeti 4 napos bajnokság, a Sheffield Shield. A bajnokságot most a Victoria vezeti 4 győzelemmel és 1 döntetlennel.
  • A dél-afrikai szintén 4 napos nemzeti bajnokság, a Sunfoil Series is folytatódik a héten, itt a Knights vezet 3 győzelemmel 1 vereséggel 3 döntetlennel és egy félbeszakadt találkozóval.
  • Január 27-e és február 5-e között Afganisztán válogatottja mérkőzik meg 5 nem hivatalos játékon Zimbabwe csapatával Harare-ban. 3-0-ra vezetnek az afgánok, a negyedik találkozót most rendezik, de nagyon úgy néz ki, hogy az eredmény 4-0-ra fog módosulni.
  • Az U-19-es válogatottaknál maradva Dél-Afrikában három nemzet (tri-nations) sorozatban feszült egymásnak Zimbabwe, Sri-Lanka és Dél-Afrika U-19-es csapata. A sorozat vasárnap ér véget.
  • Mindeközben a dél-afrikai egyetemi T20-as bajnokság is zajlik, a North West University 5-0-val vezeti a bajnokságot.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s